Thursday, July 29, 2010

kenyang(:

Assalamualaikum...

Hyee,bonjour,Aloo...huhu

Adeyh..aku igt aku akan berlapar ari nei..maklum larh loan xmasok lg..kosong poket aku..nk wt loan dgn kwn2 hampeh skali dgn kwn2 pown kosong..haha..tp dgn kesabaran aku ari nei dpt gak aku mkn..ada org belanja plak tu..huhu..nk tawu sape???hahaha..dier larh satu-satunya buah hati aku dunia akhirat iaitu Nur Khairunnisa Sabry..hihi(:

Walaw pown siang tdy aku gaduh dgn dier..huhu...gaduh2 manja katakan...huhu..pas isyak tdi dier tnya aku dah mkn lum..aku jwp la xda duet..hoho(amek kesempatan)dier pow ajak aku mkn kt kedai mamak tmpt kami date tiap2 mggu sem nei..hahaha..romentik kowt..kena lak dgn mee goreng masak dgn cucur..mkn panas2..pedas2 fuhh!!meleleh wa ckp lu..huhu..

To my girl..i want to say thank you so much for the dinner..when i get my loan letter i belanja u blk k..huhu..thanks so much..i love u dear..u are mine and im yours(:

MmmuaahhhhhhHHH(=

Wednesday, July 28, 2010

Azim Aqram Dan. . .

geng black di dlm cablecar...hahaha...gilerh burn..aku burn sampai mcm tu aqram lg larh..hahaha...jgn mara (:


gmbr aku dgn aqram di tmpt yg sama..kami larh dua kawan baek dari kedah yg saling caring & sharing...hahaha...apakah???(:


gmbr aku masa kt dpn pelabuhan kapal2 layar dunia..apa nama ntah tmpt nei..aku onw nk p gunung mat cincang..


nei kami kt taman dlm under waterworld...sempat lg amek gmbr..tu kaki aqram kwn aku nmpk dak???hahaha..huduh bebenor!


Hahahaha...nei la aku yg tingin nk berjemur mcm mat saleh..hahaa..klu hampa nk taw tmpt tu kna sewa taw..tp aku p selamba ja duk nk tgkp gmbq kt situ..huhu..bkn sng taw..

Sunday, July 18, 2010

bermulanya sem baru....

Assalamualaikum....

Hyee,Bonjour,Aloo semua org...

mlm nei adalah mlm yg mendebarkan aku...nk tawu np???sbb besok bermulanya sem baru aku iaitu sem 3....mesti korang tertanya2 kn np la mamat nei kecoh sgt nk mula sem pown nk heboh2 kn...hmmm....mcm nei cite dier. . . . .
sem lepas result aku down..so aku byk ketinggalan dgn kwn2 aku yg pakar2 neyh..sem nei aku berazam nk naekkan pointer aku...aku akan cuba sedaya upaya aku..tp korang nk tawu nk aku lg cuak dgn besok???sebab nyerh aku x dpt jadual lg..hahaha..so besok mcm na aku nk g class..aku nk g kul berape?nk masok class mne??adoi!..tp aku nk g pg kul 8 gak..aku nk cari jadual sampai dpt..pastu aku nk tgk sape yg akan aku bertemu selama 1sem nei..(lecturer laa..!)aku nk amek lec yg aku minat and senang belajar dgn dier...aku dah xnk mcm sem lps..disebabkan aku xminat lec tu aku belajar sambil lewa jerh..lec tu pown daah meluat tgk aku..huhu(bkn aku sowg taw yg xska lec tu da ramai lg..sbb tu kitaowa semua fail...)hahahaha...
hurm...ok larh..aku asa nei je kowt aku nk share dgn korang mlm nei...nk tawu apa jadi dgn aku always2 la follow aku k...~always & forever~keyh???hihi..
ok..aku finishkan dgn salam..

daa(:

Saturday, July 17, 2010

Budak baru...

Assalamualaikum...(hihi)

Hyee,Bonjour,Aloo semua org...(ada org ke???)hmmm...

mcm nei la owg bawu nk maju dlm kehidupan..jln setapak2 ke dpn..xmcm owg laen sng2 je ke dpn..hmmm..nk ikut x mampu..berat perut kowt..haha..lg satu aku tingin la nk jdi mcm people2 yg sng2 je kemewahan,kesenangan,kepintaran,kepandaian,kegembiraan dtg kt diowg melimpah2..hmmm...eran tol!hmmm..dah lah..aku nk testing ja blog bawu aku nei xnk la feeling2 lg..laen kli xpe...hahaha.
blog.blog.blog.
besh gak la wat blog nei noyh..leh luahkn baek buruk perasaan aku yg terpendam selama nei..slama nei aku tercari2 sape kt mne la aku nk luahkan...sampai hampir semua owg aku cite masalah aku...ish.ish.ish..xblh taw mcm tu...aku dah nyesal n xkn wt lg..pasni leh la aku luahkn kt sini..xsumo yg tawu..ip x semua la aku cite..hihi..rahsia kowt..
ok larn..sampai sini sudah..xlarat nk taip la plak..ok.ok.ok.???
aku finishkn dgn salam...

Daa..(: