Monday, September 20, 2010

BZbzBZ

Assalamualaikum....

Hyee semua...jmp lg kte:)

tp jap je laa...just nk gtaw skunk dah susah nk update blog nei...besa larh dah lps midsem...ape lg BZbzBZ la dgn asgmt,test,kuiz...urm...serabut kepala dgn semua nei..dah tu study makin lama makin susah bkn senang taw...

pape pown study ttp kna abeshkan walaw apa jua halangan melanda..hihihi...k larh..u all wish me luck keyh...pray for me and i will pray for u all too...we pray each other k..huhu....

k..Assalamualaikum..
daaa:)

Saturday, September 18, 2010

Balik dan Pulang

Assalamualaikum...

Hyee kawan-kawanku...sori dah lama aku x update blog aku nei...bkn malas tp xde masa..yea la sibuk memanjang dgn kerja2 dunia...sowi yea...

aritu aku Balik kampung menyambut hari raya kt umah aku...aku gembira sgt dpt jmp dgn keluarga aku..bkn tu je aku gak dpt kuar dgn kekasih aku sari sebelum raya tu..hihihi...kmpg dier kt perlis ja so aku amek kesempatan la beraya sari awal dgn dier..huhuhu...tp aku x kna tangkap taw...jgn slh paham...hihihi....

tp kemarin aku sudah Pulang ke bangi...sedayh:( tp apa leh wt aku still seorang studen..aku ada perkara yg aku kna abeshkan...hmmm...tp dlm kesedihan aku pulang ke sini terubat apabila aku hang out dgn dier jugak kemarin...hihihi...kitaorg tgk wayang...2 cite taw..hihihi...kitaorg g mkn..jln2...huhuhu...

she is my syurga cinta...Always and Forever:)

k...t aku da masa aku update lg yea...
daaa:)