Monday, March 14, 2011

Mintak Simpang Laaa~

Assalamualaikum...

Hyee...hopefully semuanya sihat dan sejahtera dengan amannya...Alhamdulillah aku sihat sejahtera setakat ini dan aku aman sekali dalam hidup aku...hihihi:)
Xtually aku taip newpost nei aku just nk luahkan secebis perasaan aku..xtaw la np and ttb aku rasa nk luahkan kt dlm blog nei mayby aku nk sidier tawu kowt...huhuhu:)

This early morning aku da satu class tp gara-gara aku melayan mimpi aku yang membara itu pukul 9.30 bru aku terjaga...so aku pown terrrponteng la class...hahaha:)
This story just like this...semalam ntah mcm mana aku buleh termimpi cidier...hari dalam mimpi aku tu adalah hari raya...aku tak taw larh sama ada aku dah berkahwin dgn sidier ka ataw aku bertunang ka dlm mimpi tp yang pastinya sidier sambut hari raya tu dengan family aku...kiranya 1 family besar aku kenal larh dgn sidier tu...hihihi:)

TETAPI nk dijadikan cerita tgh happy dengan family..sidier tu terjmp dgn kawan lelaki dier plak...aku xtaw la sijantan tu mai mana n mcm mana leh masok dlm mimpi aku neyh...adoidoi..huh!so dah terjmp kawan lama apa lg bergelak ketawa larh sidier dgn sijantan tu...MAK Ai panas xpanas ati aku ttb plak dgn senang-lenangnya sidier yg milik aku nei naik keta sijantan tu kuar plak bersiar-siar kononnya nk g lunch sesama berdua-duaan..BAPAK meletup aku kt situ...dah tu sidier plak pg mcm tuu jerh langsung xgtaw aku...****MAK tul! FuF!

Dek kerana aku panas dalam mimpi aku aku pown terjaga...FuhhhhhHHHHH! Aku mintak simpang la malaikat pat puluh pat.!Jauhi hidupku dgn keadaan sebegini...

KESIMPULANnya disini aku nk korang tawu yang aku AMAT,SANGAT dan TERSANGATlah TIDAK SUKA sama sekali sidier milik aku mendekati lelaki lain WALAUPUN lelaki itu kawan sidier sekali pown...dengan hati yang tenang seriusly aku ckp aku xdapat terima keadaan tu walau mcm mana sekalipun...aku lebih rela xkawen...*ulang " AKU LEBEH RELA XKAWEN" ...ini serius~

Sekian~

No comments:

Post a Comment