Wednesday, June 26, 2013

Annoying

Assalamualaikum...

This is Mawar Hitam.

Hyee guys... What's up? Dah lama tak update laman neyh... Al-maklum larh duduk serumah dengan family sooooooo tak menyempat larh nak update lelama kannn... So far I'm so good... Alhamdulillah larh aku sihat-sihat ja kat umah neyh... Kalau aku kat umah dengan family, bab makan tak payah risau larh... Bangun pagi ada sarapan, bangun tengah hari ada lunch, bangun petang ada tea time then, bangun malam ada dinner silap-silap supper pown ada... Nampak tak? Agak-agak berat badan aku berapa erk? Hihihi (^_____^)

How with you guys? Everything's okeyh? Untung larh kannn... Ada yang happy dengan suami isteri... Ada yang happy dengan kengkawan... Ada yang happy dengan family... Ada yang happy dengan kekasih hati... Tuah badan... Btw, enjoy your life keyh... Hidup hanya sekali kannn... Jangan jadi macam aku semua aku bagi jadi susah... Yang tu xkena yang nei xkena... Kat sana tak jadi kat sini tak jadi... Aku pown tak taw apa sial aku neyh... Gamaknya kecik-kecik dulu mak aku xbedung aku kowt noyh... Tetiba lak... Hahahaha (^_____^)

Weyh... Aku nak panggil someone sat... Hampa baca yang kat atas dah la noyh... Yang bawah nei xpayah baca sebab aku nak tujukan pada someone... Hihihi (^_____^)


 cc to Sofiyatul Badariah Abdul Sani.

Pekkkkkkkk... Pekkkkkkkkkkkkkkkkkkk... Pek ada mana? Pek sihat? Pek wat apa?

Pekkkkkkkk... Pekkkkkkkkkkkkkkkkkkk... Azim rindu Pekkkk... Pek tak rindu Azim kaaa?

Pek tau dak... Azim bosan la Pek hidup kat sini... 24jam asyik dok umah jaaa... Nak kuaq jumpa kawan pown tak boleh... Pek pown taw kan kawan2 Azim ja yang taw masalah Azim semua... Family bukan tau apa pown... Tapi nak kuaq jumpa kawan xboleh... Cer bayangkan macam mana... Opssss..!
Lupa Pek tak leh nak bayang... Al-maklum larh kannnn... Hihihi... Whatever larh...


Okeyh larh... Nak out lu... Adyos!

Mawar Hitam.








No comments:

Post a Comment